Företagsfakta

Företaget heter Svets & Maskin i Telge AB och startade 1998 med att köpa EG´s Svets & Smide AB som varit verksamt sedan början på 1960-talet. Genom detta fick vi snabbt erfaren och kompetent personal, verkstad samt en trogen kundkrets.

Maskinpark

Maskinparken är komplett med bl.a. 3 meters gradsax, 2,5 meters kantvik, kantpress, kombiklipp/stans, hydraulpress, motorvals, plasmaskärare, bandsåg, motorsvets, moderna svetsmaskiner för all sorts manuell svetsning m.m.

Vi håller till i ljusa lokaler nära Järna centrum. Verkstadsytan är ca 900 kvm.

Erfarenhet och kompetens

Personalen har många år i yrket och har således en gedigen erfarenhet. Licenssvetsare ingår i personalstyrkan. Åldern på personalen varierar mellan 22 och 61 år vilket borgar för en tryggad erfarenhetsåterföring.

Våra kunder

Våra största kunder är idag AstraZeneca AB, Scania AB, Lantmännen AB (tidigare Kungsörnen AB) och Telge Nät som tillsammans står för ca 70 procent av omsättningen. Resterande 30 procent är fördelat på diverse byggföretag, Södertälje kommun samt en mängd småindustrier i närområdet.

Vi har ett långt framskridet kvalitets- och miljösystem. Vi arbetar även med att certifiera företaget enligt ISO3834.

Hög kvalite och tillgänglighet

Genom att alltid hålla en så hög kvalitet och tillgänglighet att vi kvalificerar oss för arbeten på läkemedels- och livsmedelsindustrin anser vi att vi är en attraktiv entreprenör inom alla branscher oavsett storlek på företag.

Svets & Maskin i Telge AB är medlem i MVR samt SAF.

Beslut-2014     Certifikat-2014